Hästarna

Matrix val -02 e. Cardento-Maximus-Drabant

Matrix är vårt ur-sto Medusas andra avkomma och såldes som 4-åring till Sven Ingvarsson. Matrix gick Falsterbo och Breeders som både 5-, 6- och 7-åring och vann breeders som 6-åring!

Lisen Bratt Fredriksson ägde och red honom i flertalet segrar och placeringar upp till 16o hoppning och Grand Prix. Han deltog i OS i London -12 och är för oss som uppfödare en stolthet utan dess like. Matrix tävlades tills alldeles nyligen av en Argentinsk Junior boendes i Schweiz.

Mea Culpa sto -14 e. Corporal-Guido-Maximus

"Meja" fick föl e. Careful -18 och har tävlat som 4-åring -19. Även hon har gjort en fantastiskt fin säsong med flertalet felria 1 m klasser och endast en rivning på Youngsters 3 omgångar -19. Meja kommer förhoppningsvis att tävlas vidare -20 med sikte på Falsterbo och samtidigt vara till salu.

Maniac af Hjärtared val -18 e. Nintender Corporal-Guido

Maniac är Messa Lunas första avkomma och en vacker, långbent kille med mycket bra temperament. Han visar fin kvaliteer och löshoppar redan med riktigt bra teknik!

Såld till Jannike Plym, Malmö

Midas val -04 e. Emmerton-Maximus

Midas är vår ögonsten och den häst som betytt mest för Amanda genom livet. Hans mamma Medusa dog plötsligt av en brusten aorta bara 7 v efter Midas fötts, och han adopterades av Amandas dåvarande 26 år gamla B-ponny Cavalier Boy. Som 1-åring skadades han mycket allvarligt på hingstbetet och först efter 1,5 års bandagering och medicinering friskförklarades han för att leva som sällskapshäst resten av livet. Trodde vi, för Midas har trots sin tuffa start i livet klarat sig utmärkt, och har ihop med sin matte tävlat 140 hoppning, MSV dressyr och lättare klasser i fälttävlan.

Midas mor Medusa var även mor till Matrix som vart mycket framgångsrik hopphäst.

Midas rids och tävlas av Amanda

och kommer bo hos oss livet ut.

Maddox val -10 e. Tornesch-Guido-Maximus

Maddox är en otroligt vacker och uttryckfull valack som gör stort avtryck på folk han möter. Han är tävlad 120 men har mycket stor kapacitet. Han är välutbildad, kan skolor och rör sig väldigt trevligt. Just nu är han konvalecent men vi hoppas kunna komma ut på tävlingsbanorna igen till sommaren -20.

Cruisefix af Hjärtared hingst -19

e. Silvermines Cruising-Cardento-Turban Rose

Cruisefix är en fantastikt välbyggd hingst som trots sin unga ålder hoppar över allt han kommer åt i hagar och rör sig lätt och spänstigt. Cruisefix far Silvermines Cruising (e. Cruising-Quel hero de Muze) är 7 år gammal och ägs av Familjen Bertram Allen. Han har gjort två riktigt bra tävlingssäsonger i sverige och tävlas just nu av Harry Allen i 140-klasser med sikte på grand prix. En stjärna att ha ögonen på!

Såld till Vattle AB, Vellinge

Messa Luna sto f-13 e. Corporal-Guido-Maximus

"Luna" fick föl -18 efter Nintender och tävlas -19 som 5 åring. Hon har i år gjort en fantastiskt fin säsong med flera felfria 120-klasser, endast 4 fel på Youngsters och kvalat till Breeders -19. Tyvärr blev hon halt strax innan breeders och kommer ha en längre tids vila för att läka. Nästa år planerar vi att betäcka henne igen. Luna kommer bli kvar hos oss som avelssto och tävlingshäst till Amanda.

Märta af Hjärtared sto -18 e. Careful-Corporal-Guido

Märta är Mejas första avkomma. Märta är nätt, vacker och har ett bra om än bestämt temperament. Märta har en spännande kombination av blod och ska matchas av Amanda mot årgångschampionat och kommer förhoppningsvis betäckas till 2021.

Miss Hot n Tott sto -02 e. Cardento-Turban Rose

"Tottie" är vårt högt uppskattade avelssto som vi lånar av ägaren Irja Solner sedan våren -17. Tottan tävlades som 5- och 6-åring med bla placering i Falsterbo. Tyvärr satte en skada i hagen stopp för fortsatt tävling och hon blev förtidspensionär och mamma. Tottan kommer ur en prestationsrik stostam och har 3 föl sedan tidigare, alla unga och har inte hunnit prestera på tävlingsbanan än. Tottan fick en avkomma e. Silvermines Cruising -19 och är dräktig med samma hingst i år igen. Hon beräknas föla i maj -20.